Blogger Backgrounds

Saturday, 25 June 2011

filem gelak hingga terangkat kepala !

 
ni sedutan die ckit

"Berape banyak bomba" itulah dialog yang diungkapkan sudin atau lebih dikenali S.Shamsuddin dalam filem Seniman Bujang Lapok. Cukup untuk membuatkan aku dan Ahmad Raje(terikut2) haha. Kalau nak diikutkan spontan tu dialog tapi tak tahula camne diorang bole berdialog ngan ok. HAHA. Dalam filem ni dari mule sampai habis memang best korang kene tengok la sendiri. Tapi ade satu part tu yang paling lawak kaw2 punye sampaikan kitorang(aku n Ahmad Raje) berdialog same Sampaikan Hafizuddin cakap"korang ni da mengarut ni" Ah melalut ke mengarut ke yang penting "berape banyak bomba" hahahaha. Partnye time yang Ramlee, Sudin, dan Ajis nak make-up ha time 2 la yang lawak 2. Tu sebab permulaan citer ni "berapa banyak bomba" haha sebab dalam part tu la ade dialog tu. Tak caye ce tengok ce tengok haha. Wassalam.

Thursday, 16 June 2011

Delicious rOti bOOm :P

roti boom :P
Kebanyakan roti boom ni kat kedai2 mamak je, tapi first time bg aku la kalau korang tak taw la ade gerai jual roti boom ni kat tepi jalan. Mule2 tu aku nampak gerai je maklumla tutup, makan dulu kat depai gerai 2 nasi kukus haha sedap gak. Tapi masalah die aku bukan nak cerita nasi kukus hehe. Dalam pukul 4.30p.m. KOT die baru bukak. Dalam hati (macam sedap) haha. Perot aku tak kenyang lagi biase la kuat makan, then aku ajak member aku(hafizuddin Zulkifli) beli haha die laju je (cis tak kenyang2 lagi apes ni)haha.ROti boom die gebu tu yang buat sedap 2. Haha.

Wednesday, 15 June 2011

lagu yang my sweetheart bagi

demi semua yang aku jalani bersamamu
kuingin kau jadi milikku
kuingin kau disampingku
tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
dan hanya dirimu yang bisa
membawa surga dalam hatiku
ref:
kuingin engkau menjadi milikku
aku akan mencintaimu
menjagamu selama hidupku
dan aku kan berjanji
hanya kaulah yang kusayangi
ku akan setia disini
menemani…
sentuhanmu
bagaikan tangan sang dewi cinta
yang berhiaskan bunga asmara
dan membuatku tak kuasa
back to ref
di setiap arung gerak
tersimpan di hati kecilku
bahwa dirimu terindah untukku
back to ref
ref2:
selama ku masih bisa bertahan
selama ku masih bisa bernapas
selama Tuhan masih mengijinkan
kuingin selalu menjagamu

selama ku masih bisa bertahan
selama ku masih bisa bernapas

bOsan Punye pAsal

Bosan punye pasal lah ni aku buat blog.kalau tak bosan tak adenye aku buat benda ni, haha. Ikotkan ati aku nak je tido tapi tak bole tido ,maybe da terbiase tido lambat haha. Tapi korang2 sume peminat2 aku mesti heran + curious apsal la aku buat blog ni ? tu la aku pon actually(chehhh speaking London) aku pon tak terpikir nak buat maybe seperti yang aku cakap la BOSAN PUNYE PASAL haha. Kalau tau la dek awek aku nie haha gelak + guling2 lagi (cis!!) haha. Jangan gelak ye my sweetheart ? hehe. Aku rase sampai cnie la dulu KOT first citer aku pasal blog haha(tak bole bla).