Blogger Backgrounds

Saturday, 25 June 2011

filem gelak hingga terangkat kepala !

 
ni sedutan die ckit

"Berape banyak bomba" itulah dialog yang diungkapkan sudin atau lebih dikenali S.Shamsuddin dalam filem Seniman Bujang Lapok. Cukup untuk membuatkan aku dan Ahmad Raje(terikut2) haha. Kalau nak diikutkan spontan tu dialog tapi tak tahula camne diorang bole berdialog ngan ok. HAHA. Dalam filem ni dari mule sampai habis memang best korang kene tengok la sendiri. Tapi ade satu part tu yang paling lawak kaw2 punye sampaikan kitorang(aku n Ahmad Raje) berdialog same Sampaikan Hafizuddin cakap"korang ni da mengarut ni" Ah melalut ke mengarut ke yang penting "berape banyak bomba" hahahaha. Partnye time yang Ramlee, Sudin, dan Ajis nak make-up ha time 2 la yang lawak 2. Tu sebab permulaan citer ni "berapa banyak bomba" haha sebab dalam part tu la ade dialog tu. Tak caye ce tengok ce tengok haha. Wassalam.

0 comments: