Blogger Backgrounds

Thursday, 18 August 2011

mood raye !

Assalamualaikum, bertemu kite lagi hehe alhamdulillah sedar tak sedar da masuk hari ke 18 kite berpose hehe sekejap je rase kan ?? haha pas tu da raye haha Selamat Hari Raye hahahaha !! tapi aku rase raye kali ni cam tak best ckit la haha yang pertama , maybe cuti jup dan tak dapat jumpe member2 n raye umah diorang sambil kutip duit raye hahahaha yang kedua aku tak beli baju raya kottt haha.:'(
hehe ape nak sdeyh baju raya tahun2 lepas kan ade kalau elok lagi tak salah bole pakai jangan membazir hahaha. walaupon baju tahun2 lepas punye kite still bole raye lagikan ? tak pernah lak aku dengar kalau tak beli baju raye tak bole sambut raye ?? hahaha. tapi aku rase, hehe mood tu tak ade la ckit haha ok 2 je dulu aku banyak keje nak buat nie hahah. selamat berpose , wassalam.

Monday, 1 August 2011

first pose ngan kurma

Assalamualaikum hehe lame da aku tak update blog aku ni. sedar tak sedar kite da pown memasuki bulan pose iaitu Bulan Ramadhan. hai rase jup je mase berlalu hehe. Ni first time gak aku pose kat umah sewa aku hehe. juadah buka ape eyh first pose ? ingat lagi dulu time kat umah (ipoh) first pose mesti juadah yang sdp hehe tapi sederhana saja. Paling kurang pown kalau ade air cincau pown da ok hehe faveret aku lak haha tu time kat umah la dah2... berbalik menu aku tadi ermmm nampak gayanye berbuka ngan
yusuf taiyoob la . korang jangan keliru 2 kurma daaa. haha. tapi walaubagaimanapon aku bersyukur dengan rezeki yang ade dan aku bersyukur juga kerana dapat aku berpuase lagi pada tahun ini alhamdulillah. Walaupon aku berpose di perantauan hehe. selamat menyambut ramadhan al mubarak.