Blogger Backgrounds

Wednesday, 15 June 2011

bOsan Punye pAsal

Bosan punye pasal lah ni aku buat blog.kalau tak bosan tak adenye aku buat benda ni, haha. Ikotkan ati aku nak je tido tapi tak bole tido ,maybe da terbiase tido lambat haha. Tapi korang2 sume peminat2 aku mesti heran + curious apsal la aku buat blog ni ? tu la aku pon actually(chehhh speaking London) aku pon tak terpikir nak buat maybe seperti yang aku cakap la BOSAN PUNYE PASAL haha. Kalau tau la dek awek aku nie haha gelak + guling2 lagi (cis!!) haha. Jangan gelak ye my sweetheart ? hehe. Aku rase sampai cnie la dulu KOT first citer aku pasal blog haha(tak bole bla).

1 comments:

!M nOt s!NgLe said...

hahahha !! chehhh !! ta bleyh bla ! haha :P