Blogger Backgrounds

Thursday, 16 June 2011

Delicious rOti bOOm :P

roti boom :P
Kebanyakan roti boom ni kat kedai2 mamak je, tapi first time bg aku la kalau korang tak taw la ade gerai jual roti boom ni kat tepi jalan. Mule2 tu aku nampak gerai je maklumla tutup, makan dulu kat depai gerai 2 nasi kukus haha sedap gak. Tapi masalah die aku bukan nak cerita nasi kukus hehe. Dalam pukul 4.30p.m. KOT die baru bukak. Dalam hati (macam sedap) haha. Perot aku tak kenyang lagi biase la kuat makan, then aku ajak member aku(hafizuddin Zulkifli) beli haha die laju je (cis tak kenyang2 lagi apes ni)haha.ROti boom die gebu tu yang buat sedap 2. Haha.

2 comments:

budakmilo said...

ade blog sial kau! HAHA

!M nOt s!NgLe said...

meletup ta ble makan ? heheh