Blogger Backgrounds

Monday, 1 August 2011

first pose ngan kurma

Assalamualaikum hehe lame da aku tak update blog aku ni. sedar tak sedar kite da pown memasuki bulan pose iaitu Bulan Ramadhan. hai rase jup je mase berlalu hehe. Ni first time gak aku pose kat umah sewa aku hehe. juadah buka ape eyh first pose ? ingat lagi dulu time kat umah (ipoh) first pose mesti juadah yang sdp hehe tapi sederhana saja. Paling kurang pown kalau ade air cincau pown da ok hehe faveret aku lak haha tu time kat umah la dah2... berbalik menu aku tadi ermmm nampak gayanye berbuka ngan
yusuf taiyoob la . korang jangan keliru 2 kurma daaa. haha. tapi walaubagaimanapon aku bersyukur dengan rezeki yang ade dan aku bersyukur juga kerana dapat aku berpuase lagi pada tahun ini alhamdulillah. Walaupon aku berpose di perantauan hehe. selamat menyambut ramadhan al mubarak.

0 comments: