Blogger Backgrounds

Thursday, 18 August 2011

mood raye !

Assalamualaikum, bertemu kite lagi hehe alhamdulillah sedar tak sedar da masuk hari ke 18 kite berpose hehe sekejap je rase kan ?? haha pas tu da raye haha Selamat Hari Raye hahahaha !! tapi aku rase raye kali ni cam tak best ckit la haha yang pertama , maybe cuti jup dan tak dapat jumpe member2 n raye umah diorang sambil kutip duit raye hahahaha yang kedua aku tak beli baju raya kottt haha.:'(
hehe ape nak sdeyh baju raya tahun2 lepas kan ade kalau elok lagi tak salah bole pakai jangan membazir hahaha. walaupon baju tahun2 lepas punye kite still bole raye lagikan ? tak pernah lak aku dengar kalau tak beli baju raye tak bole sambut raye ?? hahaha. tapi aku rase, hehe mood tu tak ade la ckit haha ok 2 je dulu aku banyak keje nak buat nie hahah. selamat berpose , wassalam.

0 comments: